LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Monday, December 26, 2011

Sunday, December 25, 2011

Aksesori iPhine yg Kreative..!! [7 PIC]

yg 1st pic ni bukan iphone kot rsanya..btoi ark?? huhhu....tp mmg cool la
aksesori iphone ni...
tgok....lau x xpela.. -_-




Wednesday, December 21, 2011

Nice Flash Drive [23 PIC]

Flash drive yg menarik dan terbaik lorh..!!! creative sungguh...!! jom tengok kesemuenye pun..... :-)



Thursday, December 15, 2011

Monday, December 12, 2011

Fight Taekwondo yang Sengit !!! [VIDEO]

tergelak tengok sorang2 vdeo ni...ahahaha.... cute... fight yg berunsurkan kemanusiaan...hahaha..





Thanks For Watching :-)

How U.S. Marine Deal With A Cheating Girlfriend [LOL]

HuHuhuhuuu....


sememangnya frust tp puas hati....ahahahaha


Thanks For Watching :-)

source of Buzzfeed

Sunday, December 11, 2011

Kisah Antarabangsa [8 PIC]

huh..... Sememangnya menarik-narik....huahah....jom tengok jela pic2 ni..

Pic ni dari Tajikistan...
selamber ja makcik ni melawak dgn singa tu....yang orang lain kt blakang usha ngeri ja...ahah

yang ni dari Russia....
ntah bapa lama dia tahan ni.... 1mnit or 1 saat ja pe cpat2 snap pic..ahahha

haaa....ni dari Canada...
Mesra sungguh polis ni..bahagia sungguh...ahaha...

Saturday, December 10, 2011

Saturday, November 26, 2011

Duniadulu Frozen Aquarium Japan [8 PIC]

 Kisah ni kt duniadulu Japan yang mana saya dapt info tentang ini dipost pada April tahun ini [2011]..
haa...apa yg best? dalam menagani masalah musim panas diNegara jepun...depa [mereka] telah membina sebuah akuarium yg terdiri daripada ais untuk memastikan pengunjung akan terasa lebih sejuk dan terhibur seronok dan lain2... The Kori no Suizokukan [Frozen Aquarium] di Kesennuma, northeastern Japan telah meletakkan lebih kurang 450 jenis specimens hidupan air yang beku dalam sebuah bongkah ais kebiruan yang MENARIK.... jom tengok....dh macam pasar pun da jugak..ahahah




Wednesday, November 23, 2011

15 Libry yang Sejuk diDuniaDulu [15 PIC]

Stunning...wo... gedung ilmu...

University Club Library – New York City, United States


Canadian Library of Parliament – Ottawa, Canada

Yale University’s Beinecke Rare Book and Manuscript Library – New Haven, Connecticut

Sunday, November 20, 2011

We can be Cool if we Cooperate [VIDEO]

video clip daripada sebuah kumpulan dari Jepun "Genki Sudo" yang bertajuk "Machine Civilization" memberi banyak input yang positif dalam memotivasi diri kita untuk menjadi seorang yang berjaya dengan cemerlang... bak pepatah kata orang... bersatu kita teguh bercerai kita roboh, sebatang ranting mudah dipatahkan segenggam ranting susah dipatahkan. itulah pepatah yang memberi kita kata2 semangat untuk terus bersatu menghadapi segala rintangan.... perpaduan itu teras kejayaan...


jadi apa yang nak disampaikan oleh saya pada post kali ini ialah....sesuatu yang biasa apabila dilakukan seorang tidak akan mendatangkan result yang biasa..tapi jika dilakukan secara berkumpulan...resultnya akan menjadi lebih menarik...







the coolest one at the minute 4.14..... very awesome..!!

seyesly....vdeo ni memang menyentuh qalbu saya untuk berkerja dalam kumpulan...tapi perlu la cari kumpulan yang bersemangat dan dapat memberi komitmen yang baik....




sooooo.......................
Thanks For Watching.. :-P

Friday, November 11, 2011

Natural Value #1 [12 PIC]

Seriously.... nothing expensive than the natural....no substitute...

Balanced Rock, Garden of the Gods, Colorado

Tuesday, November 8, 2011

Asimo Kini Aktif [VIDEO]

Cepat sungguh dia membesar...rasa macam baru semalam saja ajar dia berjalan.... huhuhu



Thanks For Watching :-)

16 tahun SKINHEAD Berubah Demi Keluarga [12 PIC]


Selama 16 tahun bergiat aktif dalam bidang SKINHEAD, Bryon Widner kini mencuci tangan dalam bidang tersebut dan ingin menjalani kehidupan normal. pelbagai tatu yang dilukiskan pada tubuh badannya yang berunsur RACIST. Keadaan segalanya berubah selepas Bryon Widner berkahwin pada tahun 2006 dan kelahiran anaknya telah menyebabkan dia membuat keputusan untuk meninggalkan kegiatan tidak berfaedahnya supaya menjadi contoh kepada anaknya. Dia telah menjalani sebanyak 25 pembedahan untuk membuang semua tatu pada tubuh badannya. Berikutan adalah gambar Bryon Widner dari masa kesemasa tatunya ditanggalkan.....


Monday, November 7, 2011

Kisah Sangat Sedih [VIDEO]

Daripada rancangan realiti Korea's got talent....aku xpnah tengok pun rancangan ni tpi bila search2 kt youtube terjmpa kisah sal budak ni.... sedih sangat dia punya crita meh...adoui..... hampir menitiskan air mata aku....... 10 tahun hidup sendiri cari makan.... xda rumah xda sapa2.... sedih2...tengok la... 8 minit je pun....huhuhu





Thanks For Watching :-)

Modern Samurize [VIDEO]

OOOwhhh....





Thanks For Watching :-)

Menjadi Zombie..!!! [8 PIC]

Haaaa...hampa nak taw macam mana dia boleh jadi mcam ni?? dakk...bukan psai dia makan kt warung kampung pisang tu.... ada sebab lain....nk taw?? tengok..

Monday, October 31, 2011

Silap Mata iPad [VIDEO]

Sapa xkenai Simon Pierro ??? ntah aku pun xkenal..ahaha...tapi dia ni merupakan seorang ahli silap mata yang pro.... then, apa yang dia buat dengan aksi silap mata dia ialah silap mata berteknologi Apple...hahaha...haaa... Simon menghabiskan masa 10 minggu dengan kerja laqa [sia2] dia ni untuk buat ipad Halloween dan dia punya iOS programmer Masashi Beheim pun bersekutu dengan simon ni bagi menjayakan lagi aksi silap matanya yang mengambil masa lebih daripada 100 jam untuk programming supaya mata kita tersilap dengan melihat aksi simon ini...ok...jom tengok apa yang dia buat....





Thanks For Watching :-)

Saving Captain Brian Brews [12 PIC]


Kanada : Seorang pilot terselamat selepas berjaya memboloskan diri keluar dari jet pejuangnya yang mengalami gangguan teknikal pe ntah le... maybe makanik lupa ketatkan skru sayap jet tersebut atau terlupa mengisi angin secukupnya pada tayar jet pejuang tersebut... Akibatnya, jet pejuang Kanada tersebut hancur berderai manakala pemandu jet tersebut Kapten Brian Bews terselamat sambil possing muka cuak seperti dibawah kerana telah merosakkan harta benda kerajaan. Perbuatannya tidak patut dicontohi oleh masyarakat umum kerana ianya merupakan satu vendalism yang menyebabkan beribu2 dollar...ahahaha... mari kita saksikan detik2 cemas yang sempat di snap...

 

Saturday, October 22, 2011

Sunday, October 16, 2011

Chess From Bullets [15 PIC]

" This chess set is mаde оut оf 223 bullet shеll cаsings thаt hаvе bееn spеnt. Onе sidе usеs brаss cаsings аnd thе other side uses steel casings. Thе steel side hаs rеd oak wooded bаsеs аnd thе brаss side hаs black walnut wooden bases. " - Visboo -
Pergh....memeng sejuk [cool.]...huahaha...




Friday, September 16, 2011

Rejected TV Ads [VIDEO]

Zune paint very Lol..!!! 





Thanks For Watching :-)

Everyone Love Mcd 1990 [VIDEO]

you know what? Mcd is really2 famous in Moscow at 1990 which is before the years i came in this world...




Thanks For Watching :-)

Wednesday, September 14, 2011

The Day I've Been Through [DIARY]

On the Wednesday night[13/9/11],

i'm going to cinemas...somewhere a bit far from my home... need to take a ride about 20 minute or less if speed up like a pro or pre racer... when i make it there...going buying a ticket by foot which is i'm would like to take the asscalculator[escalator] then i find it wasn't function as usual...it's doesn't work...that's mean i have to take the lif...you know what? it's just one level above me....and i was near by the escalator..that's break my heart but i can't giving up to watch the movie... i take the lif..wait it up..and the door open i walk to the counter which is the place who want buy a ticket for watching the movie..


then...guess what? i took the seat that empty between the seat have taken by someone else..and the ticket seller ask me..."they're your friend on your seat between with it?" you know what in my mind? what a type of question??? it's weird someone watching a movie alone and seat between someone else? guess what's my answer? "no, i'm alone" huh... my heart feel it bad for me.. and a strange for the salesman...

then he tell me the movie is gonna start and i can get in now...when i getting in...i have a feeling that's make some comfort myself...then i get into the toilet first before get in to the movie... after that, i'm ready to watch it...

then.. i've found that between my seat on my left is a loving couple and his girlfriend seat just on my left..and on my right is a girl...i know that you all should be jealous of me..

Tuesday, September 6, 2011

Examples Of Infrared Photography [20 PIC]

Sejuk [cool]... By making the a camera's film sensor sensitive to infrared light, can be your inspiration who wanna be a photographer..

:-)