LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Saturday, August 27, 2011

Babi Bukan Untuk Di Benci.




Haaa....ok..kali ni kita akan bertaiping panajng lebar sikit..sebabnya adalah daripada salah satu blog yang saya terbaca mngenai seorang perempuan Muslim memegang sekoq BABi....dalam bhasa lembutnya Khinzir...ahaha..

Ok..apa yang ingin saya sampaikan adalah....yang mana perlu kita hairankan????? haaaa.... mari kita sama2 memikirkan sebentar.... bg mereka yang mempunyai satu akal [wanita] pikir la lama pun xpe...hahaha...ok2...baca la lagi  sampai abes ni....

Nilai Setiap Saat [VIDEO]

Don't waste your time or your life will be wasted.
berhati-hati semasa pulang berhari Raya..
:-)



Thanks For Watching :-)

Saturday, August 20, 2011

Nostalgia Iklan Raya #1 [VIDEO]

 Burung ape.....it's Sparrow....
Watch and feel it...in other version... :-)



Thanks For Watching...:-)

Hide For Survive [14 PIC]

Haaa...kali ni adalah berdasarkan kajian yang dilakukan oleh "Wildlife photographer Alex Hyde" mengenai teknik penyamaran binatang for survive....huhh....sometimes it's awesome than we're imagine it...ok...enjoy yourself... :-)

The leaf-tailed gecko on the tree







A long-spinnered bark spider camouflaged on tree bark

Thursday, August 18, 2011

Little Elephant with Croc [5 PIC]

What the old folk story here... haaaaa.... no doubt... it's about the croc and little elephant...
apa yang menarik?? actually, ni kisah lama...saja ja nak post...
secara umumnya mungkin ramai da tahu kisah ni...tapi mari kita tgok lagi..huahaha.... sekoq anak gajah ni terpisah dari gengnyaa...soo....apa yang hmpa bleh tengok kt gmbaq ni...dia kena sambaq dgn buaya laaaa....after suffering the most painful moment with the croc bite... the reinforcement of elephant has been arrive....soo....what make the croc waiting for?? there's nothing except run for his sake or being screw up with the elephant foot....


Sunday, August 14, 2011

French Fries Counting [PIC]

Sememangnya layan......

 

Thanks For Watching :-) 

Source of vibik

Wierd On Google Maps [PIC]

Haa....ni yang memeliquekan keadaan... masa Blogwalking saya pun terjumpa salah satu artikel yang menerujakan hati ni..haaa... ini dikira sebagai sesuatu yang aneh dan pelique ini.....

Click Image For Enlargement
Jom kita try tengok sendiri senang...mana nak taw kot gamabq ni kita yang edit kan2... :-)
 

Thursday, August 11, 2011

See Through Frosted Glass [VIDEO]

Haaa..... ni adalah salah satu cara untuk menclearkan pandangan kita pada frosted glass yang macam ni...pa2 pun learn n see..... :-)




Thanks For Watching :-)

Wednesday, August 10, 2011

Waste CD's Landscape [10 PIC]

Haaa...ini adalah sebuah landscape yang hisailkan daripada 65,000 CD's, Diruangan seni Centquatre,
yang ditempatkan di dalam sebuah bekas rumah pengebumian di Paris. Hasil seni lanskap ni by Elise Morin and Clémence Eliard.




Science Experiment : Triggered Lightnings [VIDEO]

Science Experiment.....awesome..



Thanks For Watching :-)

Monday, August 8, 2011

Therapy Or Mau Mati ??? [15 PIC]


Haa...keadaan ini berlaku dia negara jiran kita iaitu Indonesia....ni bukan kes bunuh diri beramai2...tapi ianya dikatakan sebagai therapy....WhAt?????!! Therapy or Suicide?
YeA.... keadaan ni boleh dikatakan mendapat sambutan yang amat dahsyat oleh warga Indonesia..haa...apa yang terapinya bila dok tengah2 rail keta api??? silap2 kena lenyek xpasai2 ja mati....ish2... 
Mereka percaya yang mana dapat menyembuhkan pelbagai jenis penyakit melalui electricity train tersebut....perghhh.... hadoi.... pesanan dari saya... Kita jangan dok buat la macam ni naa....tengok sudah tiru jangan...
-_-'
 



Friday, August 5, 2011

Winsome Baby Pandas [15 PIC]


Haaa....kali ni pasai Panda...semua tau kan pasai panda ni...kebanyakan orang memang tau panda sejenis beruang yang berwarna hitam n putih....manja...disukai orang ramai....dan macam2 lagi..tapi...penah tak kita terpikiaq macam mana rupa panda yang comel lagi cantik ni masa dia baru lahir???? keluar2 memang comel dh ka atau sebaliknyaa??? ok jom kita tengok anda tentukann....terbaikkk.... enjoy yourself.. :-)

Thursday, August 4, 2011

Used after Useless to Usefull [PIC]


Haa.... macam mana? cantik sangat kan??? jadi kepada hampa smua yang nk tukaq mentol lampu yang dh terbakaq tu pikiaq2 la nk buang atau nk recylce sendri ja mentol yang rosak tu... xsemestinya barang yang rosak perlu dibuang dan xsemestinya barang yang rosak itu sampah lagi useless...sebenaqnyaaaa.... usefull or useless depend on our decision.... haa...jom tengok how come nak buat natang tu....ahahaha....

Monday, August 1, 2011

Mari "Hey Ya" Bersama ! [VIDEO]

Heyyyy Yaa.... yang kanan asyik sungguh menari...huahaha....




Thanks For Watching :-)