LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Thursday, June 30, 2011

Wednesday, June 29, 2011

Rumah Boeing 747 Yang Awesome [18 PIC]




Ini rumah Malibu nmpak sangat moden, tapi ia ada lagi yang menarik disebalik kemodenan reka bentuk rumah ni.... Rumah itu dibuat daripada bahagian2 Boeing 747. Ia dibina oleh Francie Rehwald yang membeli sebuah pesawat Boeing 747 yang lama pada tahun 2006 berharga $ 30,000. Dan memakan masa selama 5 tahun untuk menyiapkan rumah ni.... Dia menamakan rumah ni sebagai " The Wing House "

Tuesday, June 28, 2011

Trend Baru - Tindik Biji Mata [5 PIC]



Menindik Mata- proses implantasi daripada permata kecil di permukaan mata. Barang Kemas adalah perhiasan yang direka khas - masukkan ke dalam mata kira-kira diameter  3.5 mm. Prosedur untuk implantasi barang kemas di mata mengambil masa lebih kurang lima belas minit dan kos antara $ 600 - $ 1200....huhuhuhu...ngiluuuu..

Reverse waterfall on Top of Lohgadh [VIDEO]

Air terjun naik atas...memang baik punya la...huhuhu




Thanks For Watching :-)

Made in China Egg [8 PIC]


Nak tahu ape benda ni??? ianya adalah sejenis telur dari china...xtahu la macam mana boleh jadi macam ni...hik3.. jom tengok

Monday, June 27, 2011

Penampakkan UFO di London [VIDEO]

Untuk maklumat yang lebih lanjut sila ke site youtube vidoe ni :-)



Thanks For Watching :-)

Kenape Tak Boleh Terbang ?? [5 PIC]


Sesat Jalan,
Tak Tanyeee,
nak tahu kenape?
ini pasal r itu kapal terbang terbang jugak masa itu gunung berapi sedang berapi2....hahahaa..



Facebook Song [VIDEO]

 Salah satu lagu FB yang menarik disini...
Shut up Bitch..we don't give a shit..alalala..... memang lagu... jom layan...




Thanks For Watching :-)

Sunday, June 26, 2011

Special Untuk Hari Bapa Mengamuk [VIDEO]

Selamat Hari Bapa... Jagalah Hati Bapa anda dan jangan lakukan ini terhadap Bapa anda.... Kasihanilah mereka seperti mana mereka mengasihani kita semasa kecil.... just watching to the end....




Thanks For Watching :-)

Cutest Baby Doll Ever [18 PIC]

 Haaa...antara baby doll yang paling cute pernah dihasilkan...hik3....eiiiuww... seram gak bulu rome bla tengok lama2....huhuhu... sesuai untuk dijadikan hadiah hari jadi kepada orang tersyang tambah2 lagi 1st birthdays anak perempuan hmpa..hahahaha....




Saturday, June 25, 2011

INSANE wave pool in Tokyo [VIDEO]

Eeeeiiiuuuww.... haaa... kalau macam ni la keadaan kolam mandi aku lebih rela mandi kt sungai belakang rumah aku yang kering tu....ahahahaha....





Thanks for Watching :-)

High-Speed Train of China [VIDEO]


Train Beijing-Shanghaichina akan dibuka pada 1 jully 2001 ni....perggghh....
apa kelebihan train ni??? haaa...kalau hampa nak tau bukan saja laju train ni....tapi ada macam2 lagi kemudahan yang amat COOL..!!! jom tengok...

video 

Thanks For Watching :-)

Pekerjaan Yang Paling Bahaya [17 PIC]

Haa...ni pekerja di Negeri China yang melakukan kerja dengan tahap keselamatan yang cukup2 sikit......haaa...cuma helmet tu je kot..klau jatu xtahu laaa......mmg btoi2 merani laa.....berhadapan dengan bahaya untuk menyara hidup....tapi kalau xda orang macam mereka ni sape laaa nak bina tu kan...





Friday, June 24, 2011

Albino Animals [19 PIC]

Haaaaa..taw kan penyakit Albino??? kalau hmpa pnah tengok orang kena penyakit ni..mmg dia akan jadi owg puih laaa...segala2nya putih suci lagi bersih.....tp kali ni bukan gambar orang yang sakit Albino tapi haiwan plak..binatang pun ada juga yang kena Albino.....ok jom tgok...





Josh Vietti Promo Video - "Hip Hop Violin Medley" [VIDEO]

Memang Best dan Terbaik...!! :-)






Thanks For Watching :-)

Creative Way For Calculating [VIDEO]

Mathematic ialah subjek kegemaran ku.......hihihi.....sebab xsusah nak jawab..just kira je..kalau xdpt...kira juga...ltak je asalkan jgn letak huruf k...number je...main 1 sampai 9 je...bkn susah pun..hik3....pe2 pun ni salah satu kaedah yang menarik...dann nampak cm senang je dia kira....cuma cepat je....hik3...tengok je la vdeo ni.. :-)




Thanks For Watching :-)

Thursday, June 23, 2011

Mini Masakan Made In Japan [VIDEO]


Pergghh...tajuk sebenaqnya aku xtaw nak letak pe..hentam je...hik3... ape kaitannye?? ni haaa...kt jepun hmpa tgok r dulu...then nnt aku huraikan..aku taw bnyak persoalan yang akan timbul sebab 1st tengok aku mmg terpinga2..hihihihi.. :-)





Haaa...nak tanya pe??? mmg sempoi, cute and awesome kan??? ada mcam2 lagi dia masak selain dari hanburger n french fries ni...kalau g kt youtube hmpa tgok la..ada buat biskut, masak ikan,buat desert..wahhh..macam2 just use the fake one..!!! telur palsu xtahu la de ke x...
ok..ni description vdeo ni kt youtube...menjelaskan segala2nya...

Creative Motherboard Artwork [5 PIC]


 "Memory"

Haaa...nak tau benda pa tu?? mmg hampa smua dh taw pun bnda tu motherboard kmputer pnya bab dah baca tajuk kt atas tu...ahahaha...btoi x? haaa...inilah yang terjadi apabila sesuatu yang ordinary akan jadi extraordinary selepas terkena sentuhan seni dan kreativity...huhuhuhu.....pe2 pun jom kita terjah sampai habis...ZaZazzz...!!

PC Inside A Table [7 PIC]


HHHuuuuhhhh???!! ni mmg meja kaca yang besa je.....tapi dia akan jadi luar biasa selepas disentuh dengan sentuhan yang kreative dan expert..huhuhuh....jom tgok sampai meja ni jadi pc...... :-)

Tuesday, June 21, 2011

Multi-Funtion German Belt Buckle [24 PIC]

Peeerrhh...kple belt dari GERMAN yang exotic..hihihi....dicipta oleh Louis Marquis ketika dia berada di kem WWI POW. selain dari fashion terkini..huhuhu..ia terdpt  fungsi yang lain iaitu a multi shot 22 caliber gun...wow...kegunaan untuk menenbak cukup mudah hanya dengan flipping je cover die..huh....
pa2 pun..just perati dan faham la....huahahaah...ok
enjoy yourself.. :-)

 


"Jackass" Star Ryan Dunn Has Died [PIC + VIDEO]


Haaaaa....hmpa pnah tgok x ceta " Jackass " ???? xpnah?? xpe sape yang penah mesti kenal dengan Ryan Dunn.. haaa.. baru2 ni dia telah terlibat dalam satu kemalangan dan telah menyebabkan dia mati.... Ryan Dunn, 34. mati ditempat kejadian Pennsylvania awal pagi isnin yang lalu kerana kenderaan yang dinaikinya terbabas...namun punca kemalangan masih belum diketahui....ada yang kata sebab kelajuan yang tinggi ada yang cakap dibawah pngaruh alkohol atau dadah.....owhhh..aku pun terkejut gakk..dok gelak ketawa tengok cite Jackass.....then dpt cite sal ni...hurm...
pe2 pun... Ryan Dunn in memories... :-(

Monday, June 20, 2011

Sudah Tersembam Ditimpa Tayar [VIDEO]

Sudah jatuh tersembam muka atas kayu lalu tayar basikal menimpa kepala tuan empunya...itu lah peribahasa yang lengkap untuk situasi ini...huhuhu...Antara yang menyakitkan..huhuh :-I



Thanks For Watching....

Sunday, June 19, 2011

Priceless Aquarium [20 PIC]


 Huh..yang ni mungkin akuarium yang biasa kita tengok...such as di Langkawi...huhhhh....tapi...sebenaqnya aquarium xsemestinya dijadikan tempat tarikan pelancong tapi...... anda tentukan..ahhaahah

The Past on Present [18 PIC]

Seriously...very Creative..!!




Thursday, June 16, 2011

Jorge Narvaez Bapak Mithali Masa Kini [VIDEO]

video

Assalamualaikum......cuba hampa tgk vdeo kt atas ni...haaa....
awat? dakkk...bukan aku nak complain dia tiru rambut Bob Marley la....hahahah... Ella..? lagi xda kena mngena pasai industri musik tanah air kita...hahahaha...dakkk..bukan pasai dia ni buat part time jadi bomoh...taw la starting lagu ni dia macam Witch2 skit...haaa...vokal dia? dak jugak....bukan2...smua bukan..biaq aku habaq la..p mna pn mmg aku yang nak kna habaq...hahahhaah... nama kumpulan dia " 4 Non Blondes " tajuk lagu dia plak " What's Up "...antara band yang top dan lama la zaman 80'an kot..haha...band ni beranak pada thun 1989...masa tu aku xda dalam kandungan lagi pun..hahahaha....lagu ni plak beranak selepas thun 1991 (1992)..tudiaa..nak habaq taun aku lahir jugak tuuu....tu yang usha cari ni..hahahahah..... apa2 pun aku apa yang aku tulis kali ni bukan sebab nak habaq kt hampa smua pasai band orang putih ni..haaa...tudia... macam besa aku bg hmpa 2 pilihan kalau nak teruskan baca samada klik Read More >>> kt bwah ni atau klik ja tajuk kt atas nuh...sila2..

Merpati Hampir Mati [VIDEO]

Perhh....Sikit ja lagi....dilanggar bas.....fuh~ ~



Thanks For Watching :-)

Rumah Idaman Yang Unik [21 PIC]

Cantik, Simple n Selesa..huhuhu

Wednesday, June 15, 2011

Kayu Sugi Mesra Pengguna [7 PIC]






Haaaa...ni kayu sugi yang mungkin dh besa kita tengok kan?? mungkin orang skrang ni rasa benda ni plik n jangkal utk digunakan...haaa...antara sebabnya hmpa kena buat bnyak keja such as potong pangkal kayu ni...n bentukkan bg ada  "brush" tu kan? haaa... kali ni kayu sugi dalam bentuk yang lebih mesra pengguna dan pack yang lebih menarik.

Taik Turn To Steak !!! [VIDEO]

Eeeuuuww.....hmpa nak taw pasai pa?? ni Professor Jepun ni buat kajian pasai taik atau najis dan mendapati pa xtaw sehinggalah sama dengan danging biasa....cuma najis tu dia proses punya proses jadi danging...eeeuuuww~~~!!!  mmg NON-HALAL.....eeeuww....byangkan...burger daging dari najis...hmpa xpaham??!!! hayatilah vdeo ini....euw..




Wekkk....Thanks For Watching... :-)

Just 5 Second [VIDEO]

Haaa... aku xtu la nk kata pa...wlaupn 5 saat ja vdeo ni mmg xleh blahhh...waaa.... tq watching..!! :-)

Tuesday, June 14, 2011

13 Tonnes Pet Food Per Month [6 PIC]

Brazil - Wowow.....ape kejadahnya 13 tan makanan binatang sebulan tu???? bg makan gajah ka pa??


haaaaa...dak2...ni bukan kisah kat zoo atau kawasan sekitarnya dh...kali ni...pasai charity....taw??? haaaa.... sebanyak 1,600 kediaman anjing dibina dalam keluasan 1.2141 hektar dan mendapat sumbangan secara puratanya bulanan sebanyak $14,000 dari kerajaan....namun, belanja untuk makan [3 tan sebulan] dan kos doktor haiwan masih tidak mencukupi...


Sungguh Singa Lapar Bayi [VIDEO]

Ngeri - Singa betina ni xmacam kisah Orang Utan dengan anak itik tu dah...kali ni... kisah singa betina dengan bayi...perhh.... mmg btl2 maw makan la baby tu...mampoh gitu.... pa2 pun hmpa smua tgk ja la video ni..hahaahah.... 






Thanks For Watching :-I

Monday, June 13, 2011

Kisah Orang Utan Selamatkan Anak Itik [PIC + VIDEO]


Haaaa..kali ni kisah tentang Orang Utan dengan Anak Itik...uhhuh...ni bukan kisah bdak2 macam sang kancil dengan buaya k? ni kisah di sebuah Zoo... antara situasi yang menarik apabila seekor Orang Utan menyelamatkan Seekor Anak Itik yang terbiar didalam sebuah kolamnya...perhh...lalu Orang Utan tu ape lagi... dengan ketangkasannya terus mencapai sehelai daun untuk menyalamatkan anak itik tersebut..hahaahahaa.... anak itik itu dapat diselamatkan dan mereka menjadi sahabat karib selama nya...happy ending...huahaha...dak2... merapu dh tu....

Tsunami Dalam Kenangan [6 PIC]

Selepas berlakunya Tsunami di Jepun banyak kemusnahan yang telah berlaku dan para penyelam telah membuat siri bergambar didalam laut. mereka telah mendapati banyak harta benda yang telah musnah dan hilang akibat dari Tsunami. Pada masa yang sama tujuan mereka juga adalah mencari mangsa yang telah hilang disamping mengambil gmbar harta benda. tapi xda la gmbar mayat mangsa kt sini ok..huhuhu... :-(





Sunday, June 12, 2011

Cinta Muka Buku - Najwa Latif [VIDEO]

Najwa Latif ?? anak muda yang menyerlah....cute voice n nice gurl....perhh.... also the creative one..... Najwa Latif adalah antara yang terbaik dan menarik...huhuhuhu..... dan aku 1st time dengar dh timbul keinginan untuk post kt sini... sblum ni macam biasa...aku xknl langsung dia wlaupun pnah masuk TV..ahahahha...tp pas terbuka someone blog die ltak lagu njwa latif cinta muka buku [facebook actually] hhaahaah... pa2 pun kalau hmpa nak taw lebih lanjut g...sila ke blog Najwa Latif....walaupun ade gak yang kritik pasai lagu dia mngenai pe2 je lah... bg aku.... walaupun lagu dia xsehebat Yuna atau artis2 lain... dia berbakat...
senang...ahahahaha...ok... pa2 pun ni vdeo skali dengan lirik lagu CInta Muka Buku by Najwa Latif...
 enjoy yourself ok....



Thanks For Watching :-)

Nasib Petani Di Eropah [5 PIC]

apabila tanaman tidak menjadi...inilah jadinya...di eropah... bertan2 sayur2an rosak n petani mengalami kerugian yang besar....perhh...






Coloured Boiled Eggs [12 PIC]

Haaaa....kali ni jom kita wt smething new n creative...huhuhuhu.....mungkin kita dh biasa dengan bunga telur time kenduri kahwin kan....hehehe..kali ni kita akan buat telur rebus yang menarik dan xtaw la sedap ke x bila dimakan...tp jangan guna telur yang palsu ok..hehehe... ok..xmaw ckap bnyak sebab kalau tengok pic pun hmpa smua leh paham nk buat mcm mn...hahaha... rupa hasil telur rebus kita macam ni....


haaaa...tudia....lawa x? macam telur Digimon x? hahahah.... ok bahan2 dia cukup mudah...

1. peralatan untuk merebus telur.

2. apa2 jenis telur yang selamat dimakan [berapa biji ikot hmpa la]

3. pewarna tiruan yang dibenarkan..hahahhaha

4. paling penting ialah Air yang jernih lagi bersih...ahhaha


Saturday, June 11, 2011

Kekejaman Ultraman [VIDEO]

start mengenali ceta ni dari blogserius " Big Man Japan Fight 4 " then aku pun teruskan tgk dari first fight sampai final fight....tapi....the final fight....mmg menyiksa mental btoi...... aku xleh berhenti gelak walaupun gusi dh kering n perut dh sakit...huahahaha.... fobia dh tgk vdeo ni....adoi... ok... kepada ibu mengndung, sakit jantung, kencing manis dan paling bahaya kepada pesakit buasir...huhuhuhu....


ok makaseh tengok.... :-)



Military Airplane Truck Drop [VIDEO]

“1 dalam setiap 3,750,000 orang mati dari truck drop setiap tahun.” huh.....  mesti ada la kalau truck drop nye macam ni....




Friday, June 10, 2011

The Red Sea of Dolphins Blood [12 PIC]


nape air laut jadi merah?? ada kenduri besar ke buat sirap limau besar-besaran???
dak2....
ni mesti nk ceta pasai laut merah ni...kan??
hurm...xjugak..
 kejadian ni xda kena mengena dengan kisah laut merah..tapi... ianya kisah tentang kekejaman adat manusia terhadap Dolphin....uhh...
Setiap tahun laut sekitar Kepulauan Faroe akan mengadakan satu ritual/ceremony atau apa2 jew...
yang melibatkan pembunuhan Dolphin Calderon secara besar-besaran...
Ratusan ikan lumba-lumba Calderon yang terkenal dibunuh dengan kejam oleh para remaja muda di sebuah perayaan untuk menunjukkan kematangan mereka dan sebahagian untuk melangkah ke alam dewasa.....eeeiiuw....kena jadi kejam ke kalau nk dewasa??? tahyul2...
Dalam perayaan ini, bagi mereka yang tak sanggup menyertai pembunuhan dolphin beramai-ramai akan menjadi penonton.
Dolphin tu tidak dibunuh terus tapi akan dipotong kali dua tiga kali dengan hook yang huge...
dengan beberbuat demikian..dolphin akan berteriak kesakitan seperti bayi yang baru lahir...kejam2..
jangan tengok kalau takut darah atau fobia dengan kekejaman...huhuhu

Thursday, June 9, 2011

Killed By Freezing [9 PIC]

pic2 ni mmg nmpak sedikit kekejaman alam tp kita kena ingt.. the nature take but also giving.... that is the perfect nature recycle.....


ook... let's roll....



Eeuuuw.... Gay Nightclub Promo [VIDEO]

xpaham betoi....eeeuuww...








Thanks For Dare To Watch... :-]

Tuesday, June 7, 2011

Mercedes SL600 Most Expensive Version..!!! [12 PIC]

Mercedes SL600 sape la xkenai kan... kalau dengar MERCEDES pun owg taw dh... mmg high class punya lah...huahaha... tapi apa yang ni lebih tinggi dari high class xtaw la class pa dh.. mmg branded and most expensive la....apabila kreta mercedes ni ditaburkan pulak dengan berlian pada seluruh body keta ni..huuuuuuaaaaaaaaaa.......mmg very2 the richer taste la..hihihi.. ok.. let's see this stuff.... :-)


Top 10 Fighting Baby Punch and Punched [10 PIC]



Drive Thru Money Floating

hehehe... magik , trick or bomoh??? plawok2...ahahaha...  just enjoy yourself ok...






Thanks For Watching... :-)

Monday, June 6, 2011

Australia Concept Train is Faster than Kangaroo.



Train yang berkonsepkan High-speed dan jugak eco-friendly way..perhh... nice one...
The A-HSV double-decker train,was apparently inspired in part by the stying on the Australian HK Monaro coupe...as well... no more description :-)
just wacthing the video for fun...



pa2 pun..dunia semakin maju dan masa makin pantas berlalu ok...huhuhu..


Thanks For Watching... :-)

Bugatti Stratos Berkonsep Masa Depan [8 PIC]



The mesmerizing Buggati Stratos created by the French graphic designer affirms....ni merupakan design baru...kalau nk btl2 punya kena tunggu masa depan la...peehh.... mmg modern n bercirikan zaman Tron la...huahahaha.... maklumat pa2 blum tahu g n diaorang smua dah lukis atas kertas nnt akan muncul la yang real punya k..harap bersabar...hehehe...
ok... let's see all of these thing... ok... hope you all enjoy yourself ok?