LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Thursday, June 16, 2011

Jorge Narvaez Bapak Mithali Masa Kini [VIDEO]

video

Assalamualaikum......cuba hampa tgk vdeo kt atas ni...haaa....
awat? dakkk...bukan aku nak complain dia tiru rambut Bob Marley la....hahahah... Ella..? lagi xda kena mngena pasai industri musik tanah air kita...hahahaha...dakkk..bukan pasai dia ni buat part time jadi bomoh...taw la starting lagu ni dia macam Witch2 skit...haaa...vokal dia? dak jugak....bukan2...smua bukan..biaq aku habaq la..p mna pn mmg aku yang nak kna habaq...hahahhaah... nama kumpulan dia " 4 Non Blondes " tajuk lagu dia plak " What's Up "...antara band yang top dan lama la zaman 80'an kot..haha...band ni beranak pada thun 1989...masa tu aku xda dalam kandungan lagi pun..hahahaha....lagu ni plak beranak selepas thun 1991 (1992)..tudiaa..nak habaq taun aku lahir jugak tuuu....tu yang usha cari ni..hahahahah..... apa2 pun aku apa yang aku tulis kali ni bukan sebab nak habaq kt hampa smua pasai band orang putih ni..haaa...tudia... macam besa aku bg hmpa 2 pilihan kalau nak teruskan baca samada klik Read More >>> kt bwah ni atau klik ja tajuk kt atas nuh...sila2..



  alolololo....comeynya bdak ni yang kanan tu...haaa..ni dia..hmpa knai sapa laki tu? dakkk bukan aku..aku taw mesti hampa nak kata muka dia macam aku punya..hahahaha...pasai depa ni la yang aku nak habaq mai kt hmpa smua kali ni....haaa...

kalau aku nak ceta bg lengkap, tepat, sempoi dan...macam2 g mmg xleh...cuma aku nak bgtaw kt hmpa smua seraca ringkas la..macam dok sembang pasai tepi kain orang..eleh...hmpa buat xbesa boleh..hahah... baik2... kalau hari bapa ceta pasai dia ni mmg best la..tp aku silap kot post time hari ibu..hahahaha...tp xpa..ni kisah dia..

bermulanya life seorang bapak apabila ada anak.... Seorang bapak yang bernama Jorge Narvaez yang mempunyai dua cahaya mata yang comey kottt....geram aku tgk..mmg aku nak pggil daddy dh kt jorge ni kes anak dia..hahaha...ok anak dia dua2 pmpuan... sulung umoq 6 thun nama dia Alexa..latest (bongsu) 2 thun ni nama dia Eliana....yang aku nak Alexa...hmpa jgn dok memandai p takcle plak..aku tumbok stg kot..ahahahaha...ok...
pasai pa dengan keluarga depa ni??? haaa..hmpa ada dengaq dak aku bgtaw nama, umoq atau apa2 pasai bini Jorge atau mak kpda Alexa dengan Eliana ni??

Ni yang aku nak bgtau kt hampa ni.... Bini Jorge ni nama dia Nancy..nice nama ni kan...xtaw betoi ka dak...ahaha...depa dua ni orang kata dah bercerai..tapi btoi kot..dia la..btoi la depa bercerai...ish2...tp aku xtaw la...apa yang aku bgtaw ni aku dengaq ja...
xpala...dah tu la ni... Jorge jaga la anak2 dia... untuk mengubatkan hati anak2 dia..Jorge ni pn luangkan masa bersama2 dengan anak dia dengan menyanyi...bukan nyanyi ja..rakam pulak tu...adoi..mmg steady la...tambah2 lagi Alexa tu..peehhh... hampa tengok ja..jgn dok snap pic pa dengan Alexa ni...aku dapat tau mampuih hmpa..hahahah...tapi xpa kalau hmpa nak tau lebih lanjut lagi..hmpa boleh la belek2 link ni...klik kt sini ja punn >>>> Jorge Narvaez
atau kalau hmpa nak tgk dan tau lagi pasai dia kt fan page facebook pun ada...ada la dia buboh gmbaq depa satu family ada....
Kalau hmpa smua tgok kt youtube mmg da bnyak gak la Jorge ni bt vdeo nyanyi lagu dgn anak dia tu... kira layan la aku tengok... pasai Jorge ni pn asal aku bukan taw pa pun... ada la membe aku ni...dia la yang promote vdeo ni tunjuk kt aku..aku tgk2 trus berkenan kt anak Jorge ni... mungkin hampa nak taw kan sapa yang promote kt aku tu..haaa... ni dia...aku tunjuk kt hampa dia punya FB...
klik kt sini saja pun >>>> Amir Hazni
Ok2 dh promote pasai orang yang mengfounderkan aku dengan Jorge ni..dalam erti kata lain founder la untuk aku pasai jorge ni..ahahaha...dia mmg suka sangat jadi founder..naahhhh ambik hg..!! ahahahah....
 La ni aku nak tunjuk vdeo first aku tgok sal Jorge ni yg buat aku berminat dengan dia ni...sila2...vdeo kat bawah ni..stg hmpa p layan lagu kt atas tu plak...hahahahaa... 

 
video 

 Macam mana? touching x??? ek eleh..cover la sgt...jadi p la emo wlaupun kekadang skali pun..hahahaha...hmpa rasa nanti nak buat ka kt anak2 hmpa macam ni? aku awai2 lagi habaq kt hmpa smua mmg aku xleh...sebabnya...aku xmaw la cerai dengan bini aku jadi macam dia ni...ksian anak2 aku nanti.. hahahahaha...satu g..aku xreti nk men2 gitar ni..beli gitar aku pandai  la..hahahaha...main gitar...kalau petik2 lagu mmg aku xboleh sebab aku xminat....hahaha...kalau main snap pic dgn gitar..cantik...hahahahah....pa2 pun...fmly kita jaga lah elok2... x2...ayat yang besa kita dok pkai...sanyangilah keluarga anda... hahaha...cantik...


Thanks For Watching
                      

1 comment:

  1. betulkan sikit ayat payah nk baca..xyah duk melalut

    ReplyDelete