LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Monday, May 9, 2011

Jazz Hayat - I Stalk Your Profile



Assalamualaikum...tudiaaa...front page lagi ada gmbaq dia dh..hmpa kenal ka sapa mamat ni? haaa...ni nak habaq mai..dia ni bukan orang Malaysia.. dia orang Brunei...haaa...apa yang special pasal dia? ni yang aku nak bgtau ni....

Mula2 aku pn macam hampa smua gak xknai laki ni...hahahaha...tapi baru2 ni aku update la
blogserius ( antara blog yg top jugak la skrng ni )ni...antara blog yang top kt Malaysia la ni la.... ada la kisah pasai mamat ni..nama dia Jazz Hayat...yg tu ja aku tau sebab aku xjmpa lagi biodata pasai dia...pasai pa dengan Jazz Hayat ni???
tudia...dia ni ada buat lagu baik punya....antara lagu yang aku minat la skrng ni..tapi kt radio aku xtaw la keluaq ka x g sbb aku jarang layan radio...hahahaha... lagu dia yang bertajuk " I Stalk Your Profile " agak menarik la bagi aku...lagi ni layan gak... apa2 pun aku nak share la dengan hampa smua pasai lagi ni...kalau hampa nak download kt 4shared ada dah la ni..lagi ni pun aku download dari 4shared...kalau hmpa nak dengaq yang acoustic hmpa boleh cari la kt youtube ka..blogserius ka...fb aku pn da post kt wall vdeo yang acoustic punya..tapi kt blog aku..aku letak yang origin punya..haa....layan kot.... cuba test dengaq tgok..haahahah.... ni dia lagu dia kt bawah ni...xda vdeo clip na..stg dok complain plak xda vdeo..aku upload mp3 dia ja.... layannnnn.....



video


Jazz Hayat - I Stalk Your Profile Lyric :

Ooh... Ini kisah sedih ku
Aku mengharap kan
Sesuatu yang tak pasti

Disaat kau disisiku
Hidupku terasa indah
Hidupku penuh
Warna warni
Seperti pelangi

Ku akui ku rindukanmu
Saat kau tiada di sisi
Hancur hatiku
Bila kau Sudah berpunya...

(chorus)

I stalk your profile when I miss you
Tengok semua gamar you tanpa jemu
I stalk your profile when I miss you
Adakah kau juga memikirkan ku


Semua gambar-gambar you bersama si dia
Dalam captionya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau Jua..

(Repeat chorus)

Bridge:

Kau seolah memberiku harapan
Disaat sunyi rasa kesepian
Kau seolah memainkan perasaan
Ingin ku membenci mu tapi aku yang
Tak tahaan

(Chorus)


 Thanks For Watching

No comments:

Post a Comment