LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Monday, May 23, 2011

Planking From Australia.. [22 PIC]

haaa... ni aku nak tunjuk budaya baru dari luaq kt hmpa smua..ahahha...kita kn suka ikut trend orang luar...wekk...ahahhaah
pasni kita tiru r budaya dari Australia ni plak....nmpak cm menarik jew...hik3...baru hampa tau...haaa.... ok...kita tengok satu persatu gambar budaya ni... budaya baru ni dipanggil 
" Planking "
dia macam budaya hip hop, shuffle, dan sebagainye lah..ahahaha....pas ni hmpa boleh la cuba2 tiru ea....bgus2...ok jom tengok... :)
Plangking diciptakan dari Australia dan menjadi trend thun ini..2011
 Planking dahulu lebih dikenali sebagai Permainan Berbaring di Eropah dan Jepun..
kiranya Planking ni sekarang popular di Australia le......
xthu bile nak sampai ke Malaysia...
hehehehe....
Thanks For Watching.....

Planking atas air...ahahaha..



planking...xpaham....ahahha

jadi kerja la diaorang ni..hik3

kat taman permaian..pun boleh...

nampak x atas signboard tu??? ahahha...

kadang2 planking ni menganggu gak..hik3

Pengaruh media massa...hu3

1. planking at public....hu3

2. nice one...

untuk pengetahuan hmpa smua.. gmbar planking at public n yang atas ni mereka membuat planking sejak 14 thun yang lalu...huhuhu... and gmbar badut n seiras Beckham tu ialah founder planking iaitu... Gary Clarkson & Christian Langdon...


Planking yang kreatif..!!

huhuhuh...susah ni...

dahsyat gitu...huhu

kt office pun jadi keja leee...

pub pun ada??? xkisah la maybe mabuk ni..ahahhaa

habis boring la ni dok keja kt airport....huhuhu

ada pekerja macam ni susah la majikan....

nampak x??? kt atas tanah tu 2 3 orang..ahahha..

atas keta pun jadi le...

huhuhu...luangkan masa kerja dengan planking....

ce tiru tengok..hik3

Err....sakit perut kot...







bila budak2 dah bosan...bt benda ni lew....

1 comment: