LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Tuesday, May 10, 2011

Ustaz Radzi Melissa - Sampai Masa Berubah

video

Assalamualaikum....haaa...hmpa kenal sapa tu Radzi ? ( sembang macam dia sowg ja kenal sangat ) Ustaz kot...ya2...Ustaz Radzi... mungkin sekarang ni ramai la jugak orang kenal dia sebab dia tengah naik skrng ni dengan menjadi penceramah bebas....
jadi apa yang aku nak bgtaw kt hmpa smua...haaa....ni diaa.... macam vdeo yang hmpa tengok kt atas ni...daripada salah satu scene daripada ceta Melodi....jadi aku xpyah nak bgtaw pa2 dh la sebab dlm vdeo tu dh tunjuk apa yg patut untuk hmpa taw..hahahaha..mudah keja aku sikit xpayah nak tulis panjang2... apa2 pun ada Ustaz Radzi masih mempunyai beberapa lagu baru antaranya yang first dulu ni yg berjudul " Penyesalan "...lagu nasyid laaa...xkan rock lagi...tapi nasyid rock la...hahahaha...kira awesome jugak la orang kata...kalau hampa nak dengaq lagu Ustaz Radzi ni..hampa cari la sendiri..hahah...xpa2 kat bawah ni macam besa hmpa boleh dengaq la lagu " Penyesalan " ....video xdak....boleh dengaq ja...ok na.... ada lagi lagu terbaru dan yang paling latest dia pnah tunjuk kt aku..ops...hahahah...bukan nak bgtau kata aku nak famos gak tapi aku nak bgtaw nanti aku akan bg hmpa dengaq lagu trbaru dia la ok...starting aku dengaq tu mmg macam sempoi la lagu baru tu....cuma aku xdgq bg habih ja..hahahaha...nanti aku akan cuba dapatkan lagu baru Ustaz Radzi ok? tajuk dia aku mmg xpasti lagi sebab lupa nak tanya...haahahah...hmpa jangan risau...Insya'Allah ada...... layan ja na...


video

Thanks For Watching

No comments:

Post a Comment