LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Sunday, May 15, 2011

Really2 Feeling Face !!!


 Assalamualaikum....haaaa...ok kali ni cm besa aku ambik video dari youtube ja...aku saja ja belek2 video kt youtube...tetiba...
ja aku mcm mana xtaw nak tgk sal dia ni..hahahaa....mmg antara video yang menarik la aku tengok..kira dia boleh la buat aku tersenyum sorang2 jugak la dengan gaya dia ni..hahahah.. mmg feeling btoi la dia layan lagu ni....nangis real kot..dengan buat muka lagi tu...cantik2..mmg steady la orang kata...hahaha...aku tengok part last2 tu yang best coz da awek plak yg nyanyi...pehhh..hehehehe..pa2 pun kita layan ja la..kalau hmpa nak try tgk...p kt youtube taip   " Nangis " ada la vdeo ni..hahahahah
ok pa2 pun tima kaseh ja la bab tengok..harap2 hmpa smua enjoy ja ok...




video

Thanks For Watching...

No comments:

Post a Comment