LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Sunday, May 15, 2011

Pemandu Bas berSMS dan berGayut semasa memandu???

Assalamualaikum....haa...aku nak tanya hmpa...masa hmpa memandu kendraan la... rasa2 kan.. boleh x sambil antaq msej atau call?? of coz la kan owg kata..hehehe....tapi apa yang aku nak tunjuk ni...buken kes antaq msej atau call masa memandu..tapi....haaaa.... dua2 skali...dia antaq msej..pastu call pulak..amboeh2...bz btoi la owg ni...yang tu xpa lagi kalau dia bawak keta ka pa sowg2 boleh trima la jugak sebab dia yang nak mati sowg2 kalau jatuh gaung ka langgaq pkok ka...ni nanti kang langgaq orang len...kes Pedaje orang ni..haahah... ok yang tu xpa lagi la..ni dia ni pulak pemandu bas..adoi....jenuh aih..sebab tu kita kena perati btoi2 pemandu bas ni..tapi xpa hmpa jangan la rsau sebab kes ni bukannya ke Malaysia ni..



benda ni antara salah seorang daripada warga Itali yang ditangkap semasa memandu bas sedang bercakap telefon dan menghantar SMS....mmg sah playboy r dia ni..hahahaaha...

haaa... dikatakan....dia ni pulak menggunakan siku dia saja untuk pusing steering bas tuu...wow.... jenuh aih...mmg steady la  owg kata dia ni...tapi xmaw la ada kt Malaysia macam ni..heheeheh....

orang yang rakam video ni pulak antara salah seorang penumpang bas dia ni ke City's Ciampino Airport....haaaa...


video


haaa...jangan tiru aksi ini masa memandu kenderaan walaupun ianya hnya khayalan (PS2, PC, dan mana2 permaian  kenderaan lain) kerana akan membahayakan dan merugikan anda serta orang lain.

source of
Daily Mail

No comments:

Post a Comment