LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Wednesday, May 11, 2011

Mat Luthfi + Anwar Hadi = Anda Tentukan

Assalamualaikum...haaa...kali ni aku nak tunjuk kt hmpa something about Malaysian...dan antara salah lebih dari sorang orang utara...tuuuddiia <<<<< antara ayat salah sowg dari depa la.. cuba baca lagi post ni...sama ada hampa nak klik  << Read More >>  kt bawah ni... atau klik truih ja tajuk kat atas ni..ok sila2... :)






Tudiaaaa... hampa kenai dia ni? mesti hmpa kenal punya dia ni... aku? kenai kot..kalau kenai aku xtnya la hmpa..hahaha... pasai biodata dia mmg aku xtaw bnyak sgt...yang aku taw dia ni antara orang utara jugak..blajaq cantik..overseas kot...sempoi ark? pastu nama dia aku dok dengaq orang paggil " Mat Luthfi "...umoq dia..hmpa tnya la dia sendri...suma nak kena bgtaw ingt aku ni pa? tauke Google ka? ahahahaha...ok lepas tu ada sorang lagi..haaa...




Hello there world....haaaa...ni sapa pulak? hampa jgn nak bohong la xknai.... bukan Anuar Ibrahim laa....xda kena mngena dgn politik atau isu sensitif pun dia ni..hahahaha... ha? penyanyi? ada la jugak kot...bukan OST Hikayat Merong Mahawangsa tuuu..itu Anuar Zain la....adoii...ni nak habaq kt hampa...antara membe atau satu kepala dengan mat luthfi jugak kot..pasai pa aku cakap macam ni? haaa...sebab dua2 mamat ni mmg aku minat la..tgk vdeo depa..cuma aku xdownload ja...ada la jugak vdeo yang aku ambik...sebb kerap dok tgk...

anwar hadi ni pun steady gak orgnya...( nama dia Anwar Hadi wei )...stdy cantik...overseas kot...paling penting...dia ORANG KEDAH kot....haaaa...sempoi ark? walaupun aku bukan dilahirkan di Negeri Kedah..tetapi aku membesar dan mula bercinta..opss..xda kena mngena dengan bercinta ok ( cover skit )...kira start tadika aku mmg kt Kedah la...tapi tadika 2 bulan ja... walaupun rumah aku depan tadika masa tu..yang kata malaih tu...tadika dalam rumah pun xmaw pi jugak aih...hahaha...tapi apa yang aku nak habaq kt hampa depa dua ni antara orang yang menjadi sumber inspirasi aku jugak la...Insya'allah kalau rajin dan ada peluang nanti aku akan cuba2 la buat macam depa ni...ok...pastu nak taw pa lagi pasai dia? hampa p la tgk blog dia...haaa... Hampa klik ja nama dia yang aku highlight ni trus aku hantaq hmpa p tgk blog dia..hahaha... 
(click here)>>>>>   Anwar Hadi  
mungkin hampa tertanya2 yang Mat Luthfi xda blog ka? atau Blog Mat Luthfi hg xda ka?
bukan macam tu..aku pun xtaw la Mat Luthfi ni ada blog ka x...aku cari xda pun...kira xda la..hahaha..ok...

Pasai pa yang aku nak bgtau kt hmpa smua ni?? haa...ni dia punya pasai pa nak habaq kt hmpa... antara vdeo yg aku gelak sakan punya...hahaha...bukan satu vdeo..1-time..aku tgk 2 vdeo lepas tu dapat conclusion baru aku gelak..hahaha...mmg bg owg kita pkiaq btoi la hampa ni...sempoi2..tapi aku xtaw la lepas hmpa tgk dan compare dua2 vdeo depa ni hmpa gelak ka x...aku xbg jaminan la...ok? kalau xpaham apa yang aku cakap....jgn bgtaw kt aku...diam saja ok...hahaha....yg penting hampa tgk ja vdeo kt bawah ni...


video



Kalau hampa tgk ending vdeo ni...dan xknai Anwar Hadi atau Xtgk lagi Vdeo Anwar Hadi yg satu ni...maybe hmpa xtaw la...aku teka la...kalau bahasa orang putih..I guess....huhuhuhu... ok lepas hmpa tgk vdeo kat atas ni bagi habis.. cuba hampa tgk plak vdeo bawah ni..dan buat perbandingan..haaa...jgn cite kt aku..tgk dulu..kalau dh tgk..tgk lagi...ahhahaha..


video


" Ok mak yang tolong belikan... " haaaa....aku nak tanya hmpa smua...hmpa prasan x ayat tadi ni???? haaa...sempoi ark? hahaha...xpa2..jgn kata pa...kita enjoy saja...mmg steady la depa dua ni...cara depa ni kalau hmpa nak tau atau dalam erti kata lain aku yang baru nak tau ialah VLOGGING...hahahaha...V tu maybe untuk Video la...logging tu macam besa la..(xtaw)..pendek ceta...dia macam vdeo kawin dengan blog la..hahaha....
Video + Blog = Vlogging.....btoi ka? xtaw la aku..buat salah malu kot..hahahaahaha....apa2 pun aku bangga jadi rakyat Malaysia sebab ada rakyat Malaysia macam hmpa dua...ada ramai lagi cuma aku xtaw ja...xsilap aku....adala..hmpa cari la sendiri..tapi depa dia ni antara yang top senang cakap....baik...kalau nak tgk bnyak lagi vdeo pasai Mat Luthfi dan Anwar Hadi ni...p la cari kt youtube....hahahaha...ok mest hmpa tertanya2 kan apa kesimpulan yang aku buat tu??? xpyah tnya la..aku xtaw pun..men gelak ja..saja xmaw bgtaw sebab hmpa saja buat2 xtaw pastu tnya aku..ahhahaha...tapi ada lagi aku nak promote kt hmpa...agak menarik la org kata...hampa cuba tgk blog kawan kita ni...

antara aku terjmpa masa cari pasai Anwar Hadi ni..  
Just Click Here >>> Fitri Hadi


Makaseh tengok...!!

No comments:

Post a Comment