LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WHATIWANT

IF THERE'S ANYTHING WRONG WITH MY POST PLEASE LET ME KNOW. I'LL FIX YOU :-)

Follow me....

Tuesday, May 10, 2011

Ubisoft Games : Petz Catz 2 Free Download


Assalamualaikum..alolololo....comeynya.....haaa...ni dia keluaq dh game baru plak....xla baru cuma baru post kt blog ni ja la..game ni lama dh pun..hahahaha...macam yang aku kata pada post yg sblum ni aku nak buboh game kuacing kan? haa... ni dia... Petz Catz 2 lagi..... game ni mmg sempoi gak la.. bagi orang pmpuan minat kot..aku kurang sikit sebab dia xda lawan2...asyik kna bagi makan ja pun...penat main game ni...hahahaha...pa2 pun first time aku men mmg best la jugak...yang penting kita kena sabaq men game ni..macam bela kucing btoi2 punya la..cuma kucing ni xbetoi ja..hahahahaha....

xpa hmpa try ja la game ni...aku saja2 ja upload game ni.. game ni dari syarikat Ubisoft antara salah satu syarikat pembikinan game yang agak top la...
System Requirements dia tulis kt cover cd ni dia maw ada...
 Win 98 / ME / XP / 2000 / DirectX 8 / Pentium III 800MHz atau higher dia tulis..hahaha..pastu 256 MB / 1 GB free hard disc space...kalau hampa download xleh men tu sorry ja la noh..hahahaha...apa2 pun lepas hmpa download tu....extract smua macam besa...cari la kt stu Installer dia...klau xreti hmpa p la tnya sapa2 yang expert atau yg tau berdekatan dengan hmpa...ok..kat bawah ni macam besa aku tunjuk screenshot sikit kt hmpa....pastu bawah skali macam besa la aku bagi link untuk hmpa download tu....ok slamat mencuba na...


Screenshot 1 : 


Screenshot 2 :


Screenshot 3 :


Screenshot 4 :




Download All 3 Parts Below :



Thanks For Watching

8 comments:

  1. ni versi penuh tak???

    ReplyDelete
  2. of course la... not a trial version.

    ReplyDelete
  3. please upload it again. the file is no longer available. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. fudge off you idiot

      Delete
    2. file no longer available...sorry my bad

      Delete
  4. farty mcpooperson

    ReplyDelete
  5. can you upload this game one more time, my little sis realy love it but i can't find it on google.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry i'm too busy nowadays but i'll try my best to update this post, i'll try upload this before September.

      Delete